SNKI gaat samenwerking aan met trendforcastbureau THJS

0  comments

Het kiezen van kleuren in het ontwerpproces heeft veel te maken met de ontwikkelingen in de wereld, het veranderen van de lifestyle en vormgeving. De tijdgeest verandert voortdurend. Hierdoor veranderen ook de wensen voor het toepassen van kleuren in onze omgeving en op producten. 

Om hierop goed in te kunnen spelen is het belangrijk om vooruit te kijken naar de ontwikkelingen van kleurtoepassing en trends. Hierdoor heb jij als ontwerper of stylist een goede basis voor de projecten voor je klanten!


THJS is een trendbureau, dat twee keer per jaar een trendboek uitgeeft met de focus op het interieur. Dit unieke trendboek vormt door middel van (NCS)kleurstalen, materialen en heel veel foto’s  de inspirerende start van de nieuwe collectie van bedrijven in de interieur-sector, zoals detailhandel, groothandels en importeurs. Natuurlijk zou het voor stylisten en inkopers erg interessant zijn om te weten, waar deze bedrijven mee bezig zijn. Liefst zou je deze informatie een jaar van tevoren weten, zodat je heel up-to-date je klanten kunt adviseren!


THJS werkt aan een nieuw product om dit mogelijk te maken en hopen jullie volgend jaar uit te kunnen nodigen voor een unieke trendpresentatie in samenwerking met SNKI.


Titia Huisman (TH) en Joke Scholtalbers (JS) hebben allebei al meer dan 20 jaar ervaring als trendwatcher in de interieur- en gift-industrie. Zij leerden elkaar kennen als collega’s bij een toonaangevend trendbureau. Na een aantal jaren besloten zij voor zichzelf te beginnen. Sinds 2005 geven zij twee keer per jaar een eigen trendboek uit voor de interieur industrie, waarbij de focus op interieur accessoires ligt. Dit trendboek, dat THJS Cover heet, helpt je de toekomstige ontwikkelingen en trends te ontdekken en geeft oneindig veel inspiratie om ze toe te passen in interieurs en projecten. 

Geïnteresseerden in Nederland kunnen de THJS trendboeken bij het SNKI bestellen. Daarnaast zullen specialisten van het SNKI en THJS samen workshops en lezingen organiseren over kleuren trends en het toepassen van de kleurentrends in het ontwerpproces.

Het Nederlands Kleurinstituut is het kennisplatform voor kleurtoepassing en toegepaste kleurtechniek. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kleur en kleurtoepassing helpen wij met kleuruitdagingen. Het SNKI verzorgt opleidingen en workshops voor kleurtoepassing voor architecten, interieurarchitecten, toeleveranciers, stylisten en andere geïnteresseerden die zich bezig houden met het ontwerpproces en kleur.

Binnenkort vudt u de trendboeken en producten in onze webshop.

Wilt u nu al meer weten, neem dat contact met ons op! Tel 075-6169977


Tags


You may also like

Dit moet je als kleurspecialist weten over het visueel beoordelen van kleur

Dit moet je als kleurspecialist weten over het visueel beoordelen van kleur

Het effect van licht op kleur

Het effect van licht op kleur
Leave a Reply
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Neem contact met ons op

Name*
Email*
Message
0 of 350