VeriVide CAC Colour Assessment Cabinets

Portable-Cabinet-2nd-image CAC60-and-CAC60-5-Main-Image

Portable-Cabinet-Main-Image

 

 

 

 

 

De CAC is ook verkrijgbaar in de maten 120 centimeter breed en 150 centimeter breed. Ook meer dan 5 lichtbronnen is optioneel alsmede dim opties.

CAC 60 heeft 4 lichtbronnen (CAC 60-5 heeft 5 lichtbronnen). De lichtbronnen kunnen door u worden gespecificeerd, om aan uw eigen specifieke behoeften en vereisten te voldoen. Een typisch CAC heeft een  UV en F lichtbron en  twee andere lichtbronnen – gewoonlijk D65 en één “Point of Sale”lichtbron  zoals 840, 830 of Cool White. Eventueel kan A of H in plaats van F worden geleverd. Zie lampopties voor meer informatie.

U kunt bepalen welk voltage u vereist (afhankelijk van het land waarin de CAC 60 wordt gebruikt) en ook is het mogelijk om de CAC aan te passen en uit te breiden met een diffuser en/of dimmers (afhankelijk van lampopties). De binnenkant van de CAC zijn standaard voorzien van neutrale, mat grijze verf – Ref G5574, maar kan ook met alternatieve verfkleuren worden geleverd, Munsell N5 of Munsell N7.

De individuele detailhandelaars hebben verschillende specificaties voor de lampen en de verf die in de CAC worden gebruikt.

De CAC is ook verkrijgbaar als portable.

Wij hebben ook een selectie van accessoires die speciaal zijn ontworpen voor ons CAC assortiment, zoals, tafels, hoek tafels etc.

Bel ons om uw specifieke behoeften te bespreken +31 (0) 75 6169977 of vraag een offerte aan.

 

[su_menu name=”verivide”]

Subscribe to our newsletter now!