Colour Control Cabinets

CAC%2060-5%20Large

  • Uniek aan het VeriVide apparatuur is de neutraal grijze, concave achtergrond die de reflectie elimineert, waardoor nauwkeurige kleur- en kwaliteitscontrole mogelijk is.
  • Voor een optimale samenhang van kijkomstandigheden is het apparaat is uitgerust met een VeriVide bedieningspaneel, waardoor de gebruiker meer controle over de werking van het kabinet heeft d.m.v. extra functies, waaronder een backlit digitale display, data-opslag en optioneel dimmen.
  • Vellen kunnen op hun plaats worden gehouden door het gebruik van magneten, waardoor een ideale omgeving wordt gecreëerd voor presentaties aan klanten.
  • Dit kabinet voldoet aan zowel de BS 950: Deel 1 en Deel 2 normen, als aan ISO 3664. Geschikt voor toepassingen die een groot weergavegebied voor print controle vereisen.

De CCC is verkrijgbaar als CCC120 en CCC150 en is uitgerust met een enkele lichtbron, hetzij de VeriVide D65 (6500 K) of de D50 (5000K). Sommige toepassingen kunnen extra lichtbronnen vereisen – bijvoorbeeld 840P15, een ‘Point of Sale’ lichtbron.

  • ampère   –  Alle kasten worden geleverd met lampen, normaal gesproken met D65 of D50 – geeft u a.u.b. aan welk licht u vereist. Als u een specifieke lichtbron eist of u zou een extra lichtbron willen kunt u ons bellen op onderstaand nummer.
  • Voltage – U kunt de spanning die u nodig heeft bepalen om aan de eis van de eindlocatie te voldoen en u kunt ook vragen of de kast kan worden voorzien met eenDiffuser.
  • Dimmer – Indien de norm of toepassing waarmee u werkt een variabele intensiteit van het licht vereist, wordt u een dimmende optie aangeboden.
  • Verf opties – Onze kasten zijn doorgaans geleverd met een neutraal, mat grijs geschilderd interieur – Ref G5574, Munsell N5 of Munsell N7 naar uw wens.

 

Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave: 075-6169977

 

[shortmenu menu=”Verivide”  enhance=”true”  submenu_color=”#000000″  submenu_anchor_color=”#e0e0e0″  submenu_anchor_hover_color=”#ffffff”  submenu_transparency=”0.8″  arrow=”true”  is_responsive=”true” ]

Subscribe to our newsletter now!