Over Ons - Nederlands Kleurinstituut | Kennisinstelling voor kleurmeting en kleurtechniek

Over Ons

Welkom op onze website

Het Nederlands Kleurinstituut het kennisplatform voor kleurtoepassing en kleurtechniek. Het kleurinstituut faciliteert, adviseert en consulteert bedrijven die kleurvraagstukken hebben met betrekking, kleurkwaliteit, kleurconsistentie, kleumeting en -formulatie.

Het Nederlands Kleurinstituut is een onafhankelijk adviesbureau. Wij vinden het belangrijk u die oplossing te bieden die voor uw situatie de beste is, dat kan zijn een bepaald merk, product of misschien alleen een procedure wijziging zijn, afhankelijk van uw behoefte en budget. Ook voor QC Software en Formulatie Software bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Nederlands Kleurinstituut levert zowel visuele- als instrumentele tools voor kleurbeheersing. Wij leveren de producten van NCS en hebben hier ruime ervaring in, meer dan 25 jaar! Wij kunnen u helpen met kleurnotaties en uitleg over het systeem en producten. De producten lopen uit een van kleurwaaiers tot educatief materiaal. Tevens leveren wij de RAL en de Munsell producten. Bezoek onze webshop voor uw kleurreferentie materiaal!

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Nederlands Kleurinstituut
info@NederlandsKleurinstituut.nl
Telefoon: 075-6169977

Het Nederlands Kleurinstituut is Vriend van de Brancheorganisatie van Nederlandse Kleurdeskundigen.