juli 31

Opleiding Kleurkunde/ Kleuradvies start weer

Kleurtheorie

0  comments

Ontdek hoe jij je kleuradviezen  professioneel en objectief  kunt beargumenteren en presenteren   

Op 23 september starten we weer met de opleiding Kleurkunde/kleuradvies met docent contactmomenten. 

De opleiding Kleurkunde/kleuradvies is bedoeld voor iedereen die professioneel met kleur werkt en wil leren om de kleuradviezen professioneel te presenteren en te beargumenteren. Met het behalen van je diploma kan je je registreren in het kwaliteitsregister voor de kleurenbranche.

Wat vinden onze studenten?

DE KLEUROPLEIDING HEEFT DE VERDIEPING GEBRACHT DIE IK ZOCHT!

Ook voor de toekomst is kleur en de verandering van kleur essentieel. Bij de Nederlandse Kleurenschool heb ik geleerd anders naar kleur te kijken en met kleur om te gaan. Het heeft me de verdieping gebracht die ik zocht.
Barbara Loves


Ik sta meer stil bij de kleuren die ik gebruik en wat de reden hiervan is.

Ik dacht al veel over kleur te weten en was het een beetje moe mij steeds maar weer te moeten bewijzen hierin om gehoord te worden. Ik wilde graag een diploma hebben dat meer duidelijkheid zou kunnen geven en was verrast een opleiding te vinden die hierin zou kunnen voorzien. De opleiding heeft mij in eerste instantie meer zelfvertrouwen gegeven. 

Barbara Heijnen


Door de nieuwe kennis en theorie kijk ik met een heel ander oog naar kleuren

Ik ben veel bewuster met kleur bezig. Het is nu nòg leuker om met kleur bezig te zijn. Door de nieuwe kennis en theorie kijk ik met een heel ander oog naar kleuren en combinaties en sta ik langer stil bij combinaties van anderen. Wat werkt wel en wat werkt niet en met daarbij vooral de waarom. Maar er wordt ook voldoende aandacht besteed aan de betekenissen van kleur, de toepassing van kleur, en alle aspecten die invloed hebben op kleur. Én het zelf 'spelen' met en mengen van verschillende soorten verf! Ik vond het de investering zeker waard.
Rutger Dragstra


Waarom de Opleiding kleurkunde/kleuradvies

  • ONTWIKKEL VAARDIGHEDEN OM EFFICIËNTER TE WERKEN MET KLEUR
    Door onze oefeningen tijdens je studie ontwikkel je de benodigde vaardigheden om met kleur te werken. Als je deze vaardigheden dóórontwikkelt, werk je veel efficiënter je kleuradviesplan uit.
  • ONDERSCHEID JE MET UP TO DATE VAKKENNIS OVER KLEUR
    Het thema kleur is onderbelicht op scholen en onderwijsinstellingen. Vaak is daar achterhaalde en verouderde kennis. De Nederlandse Kleurenschool biedt je actuele wetenschappelijk onderbouwde kennis aan. Onze docenten zijn allen doorgewinterde kleurspecialisten.
  • GEACCREDITEERD DOOR DE BEROEPSORGANISATIE VAN KLEURDESKUNDIGEN  
    Wij leiden op voor het Branchediploma Kleurkunde en Kleuradvies. Met dit diploma kun je je registreren in het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie.
De kosten voor de opleiding bedragen € 699,= excl BTW. De examenkosten zijn hierbij niet inbegrepen, evenals het lesmateriaal (afhankelijk wat je zelf hebt maximaal € 285,= (excl. BTW).

Je kan je je nu nog aanmelden!


Einsteinbaan 1
Nieuwegein 

About the author 

ncskleuren

You may also like

Kleuren combineren met NCS

Mark Kotterink in OT: “Een wereld te winnen op het gebied van kleur”

Nieuwe website RAL-SHOP.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!