SNKI Stalenservice

slechts € 225,00 per jaar

*) excl BTW

Leverings- en gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Stalen Service

Toepasselijkheid

Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de levering van kleurstalen door Stichting Nederlands Kleur Instituut via de “ SNKI Stalenservice” in de vorm van “Stalenbundels”. De Verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn eveneens van kracht, voor zover zij niet afwijken van deze algemene gebruiksvoorwaarden. Deze vindt u op www.nederlandskleurinstituut.nl

Prijs en betalingsvoorwaarden

De prijs van een Stalenbundel is € 225,- exclusief BTW, geeft recht op een tegoed van 25 A4 kleurstalen of 55 A5 kleurstalen, of 110 A6 kleurstalen, of een combinatie van verschillende formaten waarbij uitgegaan wordt van 1A4-2 A5 = 4 A6 . De stalen zijn bestelbaar via https://nederlandskleurinstituut.nl/stalenservice en wordt per bestelling van een stalenbundel gefactureerd. Per opvraag dienen er minimaal 4 stalen opgevraagd worden en maximaal 2 per kleur. Op niet gebruikte stalentegoeden wordt geen restitutie verleend en eventuele stalentegoeden vervallen 1 jaar na aankoop van de stalenbundel.

Bij overschrijding van het aantal wordt automatisch een nieuwe bundel gefactureerd.

Zolang de factuur niet voldaan is heeft het Nederlands Kleur Instituut het recht de leveringen (tijdelijk) stil te leggen.

Aankoop ongedaan maken of heeft u vragen?

Mocht u onverhoopt uw aankoop ongedaan willen maken dan kan dit binnen de wettelijke termijn van 7 dagen na aankoop. Voor de juiste afhandeling verzoeken wij u om binnen 7 dagen na aanschaf van de stalen een mail te sturen naar info@nederlandskleurinstituut.nl  onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij zullen dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Wachtwoord en inlogcode

Nadat de klant zich heeft aangemeld zullen wachtwoord en inlog code automatisch naar de klant gestuurd worden. Deze gegevens zijn strikt persoonlijk. Het is niet toegestaan deze code aan derden bekend te maken en/of de code door derden te laten gebruiken. Bij misbruik en/of niet betalen van het verschuldigd bedrag, houdt het Nederlands Kleur Instituut het recht om niet meer te leveren.

Levertijd

Het Nederlands Kleur Instituut zal binnen 3-5 werkdagen na bestelling de stalen, mits voorradig, per post versturen. RAL Design kleurstalen hebben een langere levertijd.  Indien producten niet voorradig zijn zal dit op pakbon aangegeven worden. Standaard zullen de niet geleverde stalen niet nageleverd worden.

Aanvragen stalen

De stalen kunnen aangevraagd worden door in te loggen op de persoonlijke inlog site via https://nederlandskleurinstituut.nl/stalenservice

· Klik op “Lid worden Stalen service” en u bestelt een nieuwe stalenbundel.

· Factuur van €225,00 inclusief BTW wordt per Ideal of automatische incasso voldaan bij aanmelding.

· De stalenbundel geeft recht op 25 A4 kleurstalen of 55 A5 kleurstalen, of 110 A6 kleurstalen, of een combinatie van verschillende formaten waarbij uitgegaan wordt van 1A4-2 A5 = 4 A6 .

· Per bestelling kunnen minimaal 4 stalen en maximaal 2 stalen per kleur besteld worden.

· Als uw stalenbundel heeft verbruikt wordt dit gemeld en kunt u een nieuwe stalenbundel bestellen.

· Na 12 maanden vervalt het eventuele openstaande deel van de stalenbundel en kunt u een nieuwe bundel aanschaffen voor de dan geldende prijs en voorwaarden.

Contact ons!

Name*
Email*
Message
0 of 350
Username or Email
Password
Keep me signed in