Lichtcabines

VeriVide Light Booths zijn een onmisbaar hulpmiddel voor kleurbeoordeling om metamerie, kleurkwaliteitscontrole en vergelijking van kleuren te detecteren. De stabiliteit van onze lichtbronnen zorgt voor uitstekende kijkomstandigheden om betrouwbare kleurkritische beslissingen te nemen onder gestandaardiseerde fluorescentie- en LED-verkooppuntverlichting (D65, D50, 840P15, F, UV en LED). De Light Booths van VeriVide zijn speciaal ontworpen voor kleurafstemming en evaluatie van elk materiaal waarbij nauwkeurige controle van de kleur van cruciaal belang is. Ons assortiment lichtcabines omvat Color Assessment Cabinets (CAC), Color Control Cabinets en DCAC Particulate Viewing Cabinets. Deze lichtkasten voldoen aan of overtreffen de internationale normen ISO 3664 en BS 950 Part 1 en zorgen voor overeenstemming en kleurconsistentie in de wereldwijde toeleveringsketens.

VeriVide-lichtcabines voor kleurbeoordeling

Kleurbeoordelingskasten

Hoogwaardige visuele evaluatietool voor kwaliteitsborging. Voldoen aan nationale, internationale en winkelstandaarden.

Color Assessment Cabinet's (CAC's) verminderen de uitdagingen die gepaard gaan met het beoordelen van producten

Kleurbeoordelingskasten LED POS

Beoordeelt nauwkeurig de kleur en het uiterlijk van producten, essentieel voor betrouwbare kleur-beslissingen in de hele toeleveringsketen. Kosteneffectieve en tijdbesparende kleurencommunicatie, aanpasbaar aan de eisen van de gebruiker.

Colour Control Cabinets (CCC)

Verhoogde gebruikerscontrole, wat zorgt voor consistente kijkomstandigheden voor kleurbeoordelingen. Perfect om aan klanten te presenteren met behulp van een reeks extra functies, terwijl spiegelreflectie wordt geĆ«limineerd


. 

Kleurechtheid lichtkast

Uitzonderlijke kijkomstandigheden voor het beoordelen en handmatig beoordelen van kleurechtheidsmonsters, voor consistentie en conformiteit met de specificaties van de winkelier.

DCAC 60 Particulate Viewing Cabinet

Effectieve, hygiƫnische en hoogwaardige evaluatie van de identificatie van besmetting voor farmaceutische fabrikanten. Voldoen aan nationale en internationale normen die zorgen voor consistentie in de hele toeleveringsketen.