Kleurbeoordelingskasten

Hoogwaardige visuele evaluatietool voor kwaliteitsborging. Voldoen aan nationale, internationale en winkelstandaarden.

Color Assessment Cabinet's (CAC's) verminderen de uitdagingen die gepaard gaan met het beoordelen van producten of monsters in verschillende omgevingen, ongeacht of ze geologisch of seizoensgebonden zijn, en bieden een kosteneffectieve methode om visuele nauwkeurigheid en productkwaliteit te garanderen.

Verkrijgbaar in 2 breedtes: CAC 60 en CAC 120

Voldoen aan of overtreffen ISO 3664 en BS 950 Part 1 internationale normen

4 of 5 lichtbronopties

Geschikt voor een breed scala aan industrie├źn en toepassingen

De kleurbeoordelingskasten van VeriVide bieden consistente en gestandaardiseerde kijkomgevingen om kleurvariaties te evalueren, metamerie te detecteren en kleur nauwkeurig over de hele toeleveringsketen te communiceren.

Kleurbeoordelingskasten verminderen de problemen die gepaard gaan met het beoordelen van producten of monsters in verschillende omgevingen, ongeacht of ze geologisch of seizoensgebonden zijn, en bieden een kosteneffectieve methode om kleurconsistentie en productkwaliteit te garanderen.

Als hoogwaardige kijkcabine voor kleurafstemming en kwaliteitscontrole, voldoet VeriVide CAC aan of overtreft deze ISO 3664 en BS 950 Deel 1 internationale normen, waardoor ontwerpers, fabrikanten en detailhandelaren hun producten visueel kunnen onderzoeken onder maximaal 5 verschillende fluorescerende lampen (D65 , D50, 840 P15, F Tungsten, UV) en communiceren kleur nauwkeurig. Onze fluorescerende D65 daglichtsimulator biedt de hoogste beschikbare kleurweergave-index (CRI). VeriVides CAC 60 is het meest populair.

Regelmatig onderhoud wordt ten zeerste aanbevolen om ervoor te zorgen dat uw lichtkast net zo nauwkeurig blijft als op de dag van aankoop.

Flexibel en aanpasbaar

VeriVide CAC's zijn flexibel en aanpasbaar aan de eisen van de gebruiker. Zie Lampopties om je lichtbronnen te kiezen.

Gebruikersvriendelijk

Gebruiksvriendelijke functies zoals onderhoudsindicator, automatische sequentie, opwarmen, energiebesparing en gegevensopslag.

Kleurechtheidstesten en deeltjestesten

Er zijn versies beschikbaar voor het testen van kleurechtheid en het testen van deeltjes, beide volgens wereldwijde normen.

Fluorescerende D65 daglichtsimulator

Zorg ervoor dat u de beste beschikbare apparatuur gebruikt, want deze bieden de beste fluorescerende D65-daglichtsimulator, met de hoogste beschikbare kleurweergave-index (CRI).

 • Functies

 • Voordelen

 • Dimensies

 • NOrmen

 • Extra

Functies

 • CAC's zijn er in 2 breedtes van lichtbakken: CAC 600 en 1200 mm.
 • Handig en eenvoudig elektronisch bedieningspaneel met gebruiksvriendelijke functies zoals onderhoudsindicator voor lampvervanging, automatische sequentie, opwarmen, energiebesparing en gegevensopslag.
 • 4 of 5 lichtbronnen beschikbaar voor elk model die voldoen aan de ISO/CIE-normen, waaronder D65, D50, 840P15, F en UV. Controleer de Lampopties.
 • De dimbare optie van CAC is beschikbaar om de helderheid aan te passen als u een variabele lichtintensiteit nodig heeft.
 • Interne afwerkingen zijn verf in Munsell N5, Munsell N7 of Gray 5574.
 • Er zijn diffusor- en/of hoektafels beschikbaar om de kleur van verf, glas, gepolijste oppervlakken en keramiek nauwkeurig te beoordelen.

Neem contact met ons op

Name*
Email*
Message
0 of 350
Username or Email
Password
Keep me signed in