Colour Standards Series II (CCSSII)

4dbaed_15388c5f009646528d3c2a4062a5e931CERAM Colour Standards Series II (CCSSII)

Keramische Kleurstandaarden,

Internationaal erkend als de toonaangevende set van normen voor het controleren van de consistentie van de werking en de nauwkeurigheid van kleur meetinstrumenten over lange periodes, CCSII bestaat uit 12 geglazuurde keramische tegels normen.

3 neutrale grijze Standards – voor het controleren van fotometrische lineariteit
7 Chromatische Normen – voor het controleren van de spectrale gevoeligheid
2 Kleuren Verschil Standards – voor een rechtstreekse controle op kleurverschil meting voor herhaalbaarheid

Om ervoor te zorgen dat de tegels precies passen op de opening van een instrument is de productie zorgvuldig gecontroleerd om een gladde zeer licht convexe oppervlak te behouden.

De CCSII zijn verkrijgbaar in twee – 10cm x 10cm en 5cm x 5cm of kan worden gemaakt naar de klant specifieke specificaties.

Neutrale kleuren

We hebben een scala aan grijstinten, te beginnen met wit en die omlaag naar Black. De geschatte waarden Reflectance (0 / 45) zijn:
88% (wit)
80%, 70%,
61% (Pale Grey),
50%, 40%, 34%,
25% (Mid Grey),
5% (Deep Grey),
0,5% (zwart).

Een speciale ondoorzichtige zwart glas is ook verkrijgbaar met reflectie (0 / 45) van 0%

De Wit kan gebruikt worden om de stabiliteit van de standaard voorzien van een instrument, in een Quality Assurance procedure te verifiëren, terwijl de 50% grijs kan worden gebruikt bij de afleiding van de correctie voor het monster absorptie fout in een bundel spectrofotometrie.

Pastel Kleuren

We hebben een aantal Pastel kleuren voor toepassingen waar de CCSII een te rigoreuse test zijn. De kleuren zijn  Pink, Yellow, Green, Blue and Lilac.

Eigen kleurstandaard in Keramische Tegels?

Heeft u behoefte aan standaards die een spcifieke rol spelen binnen uw activiteiten. Wij kunnen specifieke tegels voor u produceren. Voorbeelden van toepassingen zijn: Badkamer kleuren, Tomaatpasta referencties, Calibratie Standards voor Textiel, Biscuit Standaard, Wegmarkering etc.

 

Voor meer informatie en prijzen neem contact met ons op: info@colortechnics.nl 

Subscribe to our newsletter now!