maart 9, 2023

Kleur als marketing tool

Share this

Kleur is essentieel in marketing. Consumenten laten hun keuze beïnvloeden door kleur. 80% van de keuzes wordt beïnvloed door kleur. Kleur is dus meer dan alleen een mooie subjectieve ervaring.  Met de juiste tools wordt het kiezen van kleur veel eenvoudiger. Dit kan met de RAL individual. De professionele waaiers met uw eigen logo.

Wilt u uw ontwerpvaardigheden nog gerichter presenteren aan uw klanten? Laat een originele RAL-kleurenwaaier bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Met dit RAL-communicatiemiddel onderstreep je jouw expertise op lange termijn bij prospects en klanten. RAL INDIVIDUAL biedt u de mogelijkheid om kleurenwaaiers van alle productlijnen te voorzien van uw eigen bedrijfslogo U heeft in totaal de keuze uit 6 verschillende producten.

Of u nu kiest voor een waaier uit de wereldberoemde RAL CLASSIC kleurencollectie, het systematisch gestructureerde en fijn gesorteerde RAL DESIGN SYSTEM plus of de RAL EFFECT collectie met glinsterende blikvangers, wij vinden altijd de juiste oplossing voor u in combinatie met uw eigen bedrijfslogo.

Wij voorzien uw gewenste RAL-kleurenwaaiers van uw persoonlijke bedrijfsimpressie en maken ze tot een samenhangend, effectief en onmisbaar reclamemiddel voor uw bedrijf. Zo presenteert u zowel de goede naam van uw bedrijf als het bestaande kleurenpalet van uw producten. Geef je klanten een dagelijks bruikbare ontwerptool met veel toegevoegde waarde!

RAL individual is beschikbaar voor de volgende kleurenwaaiers:

  • D2 kleurenwaaiers
  • E3 kleurenwaaiers
  • K1 kleurenwaaiers
  • K5 kleurenwaaiers
  • K7 kleurenwaaiers

Interesse in een RAL INDIVIDUAL kleurenwaaier?

Neem dan contact met ons op, wij doen u graag een persoonlijk aanbod. We kijken uit naar uw aanvraag!

Stichting Nederlands Kleur Instituut is RAL distributeur in Nederland en levert de originele hoog gekwalificeerde RAL producten.

Vraag offerte aan


Tags

RAL Individual, RAL kleurenwaaiers, RAL, RAL Effect


Dit zal je ook intressant vinden: 

Kleur als marketing tool

Kleur als marketing tool

Itten Passé

Itten Passé

Alles over kleurechtheid

Alles over kleurechtheid

Mis geen post van ons!

Schijf je in voor onze kennis artikelen die tweewekelijks verschijnen!

Neem contact met ons op

Name*
Email*
Message
0 of 350