NCS Educatief Materiaal - Nederlands Kleurinstituut | Kennisinstelling voor kleurmeting en kleurtechniek

NCS Educatief Materiaal

Het NCS Educatief Materiaal biedt een unieke kans om met nauwkeurige kleurenkleurstalen te werken. In een zorgvuldig geplande opeenvolging van interessante processen, leidt het studiemateriaal het oog op om similariteit en verschillen onder kleuren te erkennen. Dit ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om de eigenschappen van kleuren te schikken, systematisch te beschrijven en te communiceren gebruikend maken van woorden en symbolen waarbij het oog de ‘ sorterende machine ‘ wordt. De nadruk ligt bij het waarnemen van de kleuren en bij het kunnen beschrijven wat u ziet.

 

Grotere kennis en een dieper begrip van kleur

Het NCS Educatief materiaal is gemaakt voor kleurengebruikers – hetzij op student of professioneel niveau. De kleurenoefeningen zullen van enorm voordeel zijn, zowel voor creatieve als wetenschappelijke disciplines. De oefeningen zijn los verkrijgbaar of als volledige reeks in een map. De kleurencursussen, en meer informatie over het NCS Educatief Materiaal zijn beschikbaar via het NCS Colour Centre Nederland. Voor verdere informatie kunt u ons contacten.

NCS Webshop Educatief Materiaal

 

 

[shortmenu menu=”NCS”  enhance=”true”  submenu_color=”#000000″  submenu_anchor_color=”#e0e0e0″  submenu_anchor_hover_color=”#ffffff”  submenu_transparency=”0.8″  arrow=”true”  is_responsive=”true” ]